teapigs

Teapigs

Teapigs blev stiftet på erkendelse af, at der findes en masse kvalitets te ude i verden, som blot ikke får den opmærksomhed, den fortjener. Det er Nick og Louise, som dengang arbejdede for en stor te-virksomhed, der kom til den erkendelse. Des mere te, de drak og des mere viden, de fik om te, jo mere opmærksomme blev de på, at der fandtes meget bedre te ude i den store verden. De ønskede derfor at starte deres egen virksomhed for at få det britiske folk til at ægte og god te igen.

Teapigs er en evangelist og misbruger

Nick beskriver ham selv som en te-evangelist, dog ikke med associationer til en højtråbende amerikaner, som han selv siger det. Louise er en ekstremt erfaren te-drikker og har rejst verden rundt for at smage på forskellige slags te. Hun betegner sig derfor selv som en te-afhængig person, der dog ikke har brug for at blive kureret for afhængigheden. Med to te-entusiaster ,som fører for Teapigs, er du derfor også sikret den bedste te. Al te, der kommer i te-breve og æsker fra Teapigs er ægte, god te. Al teen er helbladet og det samme gælder de urter, der anvendes samt bær og blomster. Det er ikke udtørrede og smagsløse ingredienser, som der ellers findes i mange tebreve.

For Teapigs handler det hele om smag

Normalt er den te, der kommer i tebreve, mast, hakket og most til småstykker, og derfor smager teen ikke af noget, når den endelig rammer det kogende vand i din tekop. Det har Teapigs lavet om på. Den helbladet te, urter, krydderier og blomster, som kommer i te-templer, som Nick og Louise kalder deres breve, er blevet behandlet med omsorg. På den måde bevarer alle ingredienser deres smag og duft, så din kop te smager, som var det løs te og ikke brevte, du drikker.

Logo, Te-salonen