te-selskabet

te-Selskabet

Lars Hansen-Damm, stifteren af te-Selskabet, har siden barnsben været bekendt med teens evne til at skabe nærvær, velvære og ro. Da han var skoledreng, og han besøgte sine klassekammerater efter skole, blev der hos mange serveret te. I mødet mellem børnene og de voksne, dannede teen baggrund for en uforpligtende samtale, som var en god pause ovenpå en hektisk skoledag.

Voksende fascination for te

Moderens kusines mand rejste ofte til fjernøsten, da Lars Hansen-Damm var dreng. Her tog han nogle gange teer med hjem til familien til stor glæde for Lars. I gymnasiet fik stifteren en kammerat, som var i familie med indehaveren af ”Det lille Thehus” i Vimmelskaftet i København. Indehaveren Helge spottede hurtigt, at Lars Hansen-Damm var mere interesseret i te end gennemsnittet. Helge forærede derfor Lars en sirlig pakke med forskellige slags te. Derfra Lars solgt, og sidenhen har fascinationen for te blot vokset.

Unik smagsoplevelse hos te-Selskabet

Frøet til det, der i dag er te-Selskabet blev dermed sået allerede i barndommen. Der skulle dog gå en del år med andre foretagender, men i 2005 skete der noget. Efter nænsomme forandringer og forbedringer i det lokale, som familien Hansen-Damm havde overtaget, åbnede te-Selskabet. Et nyt liv som selvstændig tehandler og butiksejer var dermed skudt i gang for Lars Hansen-Damm. I dag, ca. 11 år efter har te-Selskabet udviklet sig til en moderne tehandel med et udsøgt udvalg, egenproduktion og webshop. I dag finder du et fremragende udvalg af kvalitets te. Både rene blandinger med den bedste grønne, sorte og hvide te, men også egne blandinger. I egne blandinger er der nænsomt taget højde for at sammensætte en blanding med respekt for både te og ingredienser, så smagsoplevelsen bliver unik.

Logo, Te-salonen