Opskrift på hjemmelavet sandkage med blå birkes

– Med Mango Mint te-glasur!

Sandkage er endnu et godt bud på, hvad du kan servere til eftermiddags teen. Denne lækre variant er blevet endnu mere te-venlig med sin smagfulde glasur lavet på Mango Mint te fra vores juli-boks. Opskriften er udviklet af dygtige Sidsel (fra @me_food_and_baby på Instagram).

INGREDIENSER

Sandkage

  • 175 g. smør
  • 175 g. sukker
  • 3 æg
  • 300 g. hvedemel
  • 2 spsk. blå birkes
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. mælk
  • 2 spsk. citronsaft

Te-glasur

  • 1 spsk. Mango-Mint Green Tea fra Teatrunk
  • 1 dl. kogt vand (80 grader varmt)
  • Ca. 200-250 g. flormelis
  • Eventuelt lidt frugtfarve

Fantastisk simpel måde at gøre dine kager lidt lækrere, samtidig med du får brugt lidt af overskudsteen.

Mangler du te?

Så kom og vær med hos Te-salonen.

Så får du tilsendt en lækker og spændende boks med kvalitetste hver måned direkte til din dør!

Du kan bestille et abonnement lige herunder ved at trykke på knappen.

FREMGANGSMÅDE

KAGEN

Forvarm ovnen på 175 grader.
Pisk smør og sukker luftig.
Pisk et æg i ad gangen.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend dem i, sammen med mælk og citronsaft.
Hæld dejen i en smurt sandkage/brødform.
Bag Sandkagen midt i ovnen i ca 40-45 minutter.

TE-GLASUR

Kog vandet og lad det stå i 5 minutter inden du laver din te (derved opnår du de ca 80 grader).
Bland te og vand og lad det trække i 3-4 minutter.
Kom et par spiseskeer te i flormelisen og rør den sammen til en tyk glasur.
Bland eventuelt lidt frugt- eller pastafarve i, for at give den flotte farve.

Vil du prøve flere af Sidsels lækre opskrifter så gå ind på:

http://madiblokken.blogspot.com/