Hvad kan du finde på vores Te-blog?

Her på Te-Salonens te-blog vil du løbende blive opdateret med spændende indlæg fra vores mange skribenter og ambassadører for Te-Salonen. For os handler det nemlig om at hylde fællesskabet og kærligheden, som vi har til den gode te. Ønsker du selv at skrive for Te-Salonen er du velkommen til at kontakte os på: Info@te-salonen.dk. Som skribent bliver man belønnet med et månedligt abonnement på vores fantastiske boks, der normalt koster 149 kr. pr./mdr. Find vores mange kategorier i vores te-blog her på siden, og snus dig rundt i vores univers.

Sådan drikker de te i England

Sådan drikker de te i England

Sådan drikker de te i England Der findes måske lige så mange måder at brygge en kop te, som der findes tedrikkere. Nogle kan bedst lide en kop stærk sort te, nogle dypper kun lige tebrevet i vandet, og med tilsætningen af forskellige…

Te er ikke bare te

For Te-salonen er te ikke bare te. Te rummer en stor og fantastisk historie, som er fyldt med legender, traditioner og fortællinger. Udover fantastiske historier, rummer teen dog mest af alt vidunderlige smage, dufte og et væld af indtryk. Ingen te er ens.  Te kommer fra en levende plante, Camellia sinensis, og  afhængig af vind, vejr, høst og bearbejdning, kommer der hver gang forskellige teer ud af planten.

En velfortjent te-pause

Te er et væld af sanseindtryk, som indbyder til kvalitetstid med sig selv eller med andre, man holder af. Når en liflig duft af nybrygget te rammer næseborene, så er det som om, at alle spændte muskler slapper af. En kop te indbyder til den pause, som vi ofte har brug for i en hektisk hverdag, men som vi for tit springer over. Teen giver plads til refleksion og stilhed. To ting vi nogle gange glemmer, når børn skal hentes, maden skal laves, mails skal besvares og fritidsinteresser skal passes.

Vi samles om teen. Når vi skal snakke med hinanden, opdateres på hinandens liv og fejre succeser, er teen samlingspunktet. Men også når hårde og svære tider møder os, er teen det, vi sammen kan styrke os på. Når vinden rusker og regnen pisker ned, så er der intet som en kogende kop varm te, der både stimulerer og varmer forfrosne tæer og fingre.

Og grunden hertil er, at der findes en te til enhver lejlighed. Teen rummer en kompleksitet, som gør, at der altid er en smagsnuance eller en kombination, der passer til den situation, man sidder i. Om det er en kop styrkende urtete, der skal forhindre forkølelsen i at tage ved. Eller en mild kop hvid te med noter af blomster til formiddagen. Eller en kop kraftig oolong te med kasser af koffein til den sløve eftermiddag, så findes den te.

Te-salonens te-blog

Alle disse te-glæder vil vi gerne dele med dig. Derfor kan du her på Te-salonens te-blog dykke dybere ned i teens mangfoldighed, læse om te-typer og hvilken bearbejdning og historie, de bærer på. Du kan også læse om de andre slags te, som egentlig ikke er rigtig te, men som vi alligevel kalder det, såsom urtete, rooibos osv.

Udover de mange forskellige slags teer, kan du også læse om de mange fantastiske te-mærker, som har fundet sin vej til te-boksen. Du kan læse lidt om hvert te-hus og blive lidt klogere på, hvad det er for te-huse, Te-salonen vælger at få sin te fra.