Tante T

Tante T er en af Te-salonens danske samarbejdspartnere, som vi ofte anvender til te-boksen. Tante T er et velkendt og ikke mindst velrenommeret dansk te-hus. Te-huset blev stiftet i København af søskendeparret Mikkel og Mette Marie. I dag er det Mikkel, der driver te-huset, men ideen kom egentligt fra Mette Marie, da hun havde været i New York. I den store pulserende storby, opdagede Mette Marie, hvordan te-saloner rundt om i byen skabte små åndehuller. I Te-salonen var der plads til at fordybe sig med en god kop te, en samtale eller en bog. Te-salonerne gjorde et stort indtryk på Mette Marie, og hun kunne ikke slippe ideen, da hun kom hjem. Derfor introducerede hun sin oplevelse for Mikkel, som mente, hans søster havde fat i noget.

Tante T skaber et åndehul

I 2006 slog Tante T derfor dørene op i Viktoriagade på Vesterbro i København. I te-salonen blev der skabt, helt som i New York, et åndehul med bløde stole, hjemmebag og ikke mindst et stort og velassorteret udvalg af te. Fra starten var det også muligt at købe den gode te med hjem, lige så vel som det var muligt at nyde den i salonen. Efter en del år med hjemmebag, gik Tante T’s husbager dog på pension, og Mette Marie flyttede til Frederiksberg. Mette Marie driver i dag et bageri på Frederiksberg og overlod Tante T til Mikkel. Derfra blev det besluttet, at te-salonen skulle lukkes ned og der i stedet skulle satses fuldt ud på selve te-butikken.

Tante T i Torbehallerne

Siden 2006 er der blevet blandet et væld af te-blandinger. Over 150 blandinger er der at vælge imellem hos Tante T, og derfor kan det godt være overvældende at skulle bestemme sig. ”Mormors sommerhave”, som har været i te-boksen er dog en klar favorit. Men med det store udvalg, er det bestemt ikke den eneste te, der kommer med i boksen. Den dag i dag, er det muligt både at købe te og drikke te i Tante Ts tebar i Torvehallerne – og ikke mindst nyde en lille småkage til.

Logo, Te-salonen