T-Town Copenhagen

Det københavnske mærke, T-Town, tager udgangspunkt i det travle bymenneskes liv. Det urbane liv bliver levet mange forskellige steder. Både på arbejde, til sportslige aktiviteter, på legepladsen, på altanen og rundt om i byen. Teen fra T-Town skal derfor komplimentere bymenneskets travle liv og dermed tilbyde lækre, smagfulde og beroligende teer. For det travle, moderne menneske har brug for afslapning og ro. Denne ro tilbyder T-Town Copenhagen med deres smagfulde og lækre sortiment af spændende teer.

T-Town Copenhagen laver moderne te

Med udgangspunkt i det moderne bymenneske, har T-Town Copenhagen lavet en række moderne og smagfulde teer. I deres sortiment af teer, er der både klassiske rene teer uden tilsatte smagsgivere og nye, innovative udgaver af den klassiske drik. Alle smagene er meget forfinet, og der er kræset for både smag og udseende. Udover de rene teer, er der også mange lækre og anderledes udgaver. Her har T-Town Copenhagen teamet har udviklet nye og moderne klassiskere. Til den moderne smag hører sig selvfølgelig også en moderne indpakning. De fine dåser pynter i ethvert moderne hjem, og dermed matcher både indhold og udseende hinanden.

Økologisk te fra T-town

De lækre teer er ikke kun en fryd for smagsløgene, men de er også gode mod både miljø og krop. Alle teer er økologiske, og der er ingen kunstige smagsgivere. Det som teerne smager af, er naturlige ingredienser. Den sorte te med ingefær smager af ingefær, fordi ingefæren er naturlig. Og i forhold til ingefær, så er det ikke bare ingefær. Holdet bag T-Town Copenhagen har nemlig brugt lang tid på at finde den helt rigtige ingefær med den helt rigtige smag. Men ikke kun smagen skal være på plads. Udskæringen af ingefæren er også vigtig, da den er afgørende for den endelige ingefærsmag i teen. Derfor er det en ren videnskab, når T-Town finder smagsgivere og ingredienser til deres mange teer. De forskellige smagsgivere giver teerne et moderne twist, og dermed formår T-Town Copenhagen at forny de klassiske teer på en spændende måde.