Opskrift på hjemmelavede scones

Scones med English Breakfast te?

Scones og te går hånd i hånd, når man ser på de engelske te-traditioner. Og det er ikke svært at forstå, hvorfor. De sprøde scones er den perfekte makker til en dampende varm kop te. Uanset om man spiser dem som de er eller med clotted cream og syltetøj, stiller de den lille eftermiddagssult.
Med den her variant har vi dog taget forholdet et skridt videre, for ikke nok med at de kan nydes sammen med en lækker kop te, så har vi også blandet lidt af den arketypiske engelske te med ind i dejen. Selvom smagen ikke er overdøvende, kan man stadig godt fornemme undertonerne af den engelske formiddags te.
Velbekomme.

Ingredienser

  • 20 g. English Breakfast te
  • 175 g. koldt smør
  • 600 g. hvedemel
  • 125 g. sukker
  • 3/4 tsk. salt
  • 40 g. bagepulver
  • 150 g. chokolade
  • 3 dl. kærnemælk
  • 2 æg

Mangler du te?

Så kom og vær’ med hos Te-salonen.

Så får du tilsendt en lækker og spændende boks med kvalitetste hver måned direkte til din dør!

Du kan bestille et abonnement lige herunder ved at trykke på knappen.