Schlürf Tee

Hanno er Schlürfs te smagsdommer. Han smager på teer dagen lang samtidig med, han tænker. Han går nemlig uhyggeligt meget op i te, for den skal være god. Så hvis teen ikke smager Hanno, smager den heller ikke Schlürf og derfor ikke dig. Hanno bliver dog ikke kun siddende i Tyskland. Han rejser også til der, hvor teen gror. På den måde sikrer Hanno sig, teen bliver produceret under ordentlige forhold. For Schlürf te er kvalitet. Alle teerne er certificerede økologiske. Men, som Hanno siger, er certifikater gode, men kontrol er bedre. Derfor gennemgår te-huset ingredienserne omhyggeligt, før de kommer dem i teen. Te-huset samarbejder også tæt med erfarne laboratorier og følger anbefalinger for god te-behandling.

Schlürf .. ahhh

Og hvorfor nu dette sjove navn? Jo, fordi det er indbegrebet af at drikke te – slurk (oversat til dansk) … ahhh. Den første slurk får dine skuldre til at sænke sig. Den første slurk får dig til at slappe af. Den første slurk sender dig på vandring gennem gode minder. For te både smager og dufter af noget, og det er stærke sanser. Så når du tager den første slurk, så sker der noget i kroppen på dig. Den første slurk er uvurderlig.

Schlürf har mange forskellige smage, der hver især tager dig med på forskellige minder. Men ingen af smagene er kunstige. Her bruges der kun naturlige smagsstoffer. Hanno tilsætter dog ingen smagsstoffer, hvis teen står flot i sig selv. Han tilfører kun smage, hvis det understreger teens naturlige smag.

Udover at være økologisk, så går Schlürf også meget op i at være bæredygtig. De anvender primært pap og papir fra FSC-certificerede kilder. De genbruger, hvad der kan genbruges. De undgår unødvendig indpakning såsom plastik og te-brevene pakkes kun i papir og biologisk nedbrydelig film. Endda deres blæk, de skriver med, er certificeret.