Paulsen Tee

Paulsen Tee har i mange årtier været leverandører af kvalitets te til de kræsne te-drikkere. Personalet hos te-huset er dybt dedikerede i at udvælge og udvikle husets forskellige te-sorter med konstant fokus på kvalitet og smag. I sortimentet finder du derfor et udsøgt udvalg af klassiske teer som sort, grøn og rooibos te. Te-huset har desude  et velduftende aromatisk udvalg af forskellige frugtteer. Urterteen har også sneget sig vej ind i te-husets te-samling, og her kan du også gå på opdagelse i de mange spændende sammensætninger.

Paulsen leverer

For konstant at være bevidst om den udvikling, der sker i te-industrien, observerer Paulsen Tee konstant markedet. Te-huset holder sig opdaterede på, hvilke te-sorter, der er af bedste kvalitet. Gennem dette fokus arbejder te-huset også på at pleje forholdet til deres samarbejdspartnere, som konstant tester og holder opsyn med teen, som der bliver indkøbet. På den måde sikrer te-huset sig også, at alle led fra dyrkning, plukning, forarbejdning til levering gøres under ordentlige forhold.

Hos te-huset vægter de kvalitet højt. De går langt for at sikre sig, deres kunder får det bedste af det bedste. Te-huset køber derfor kun fra leverandører, der med garanti kan sikre, at teen er, hvad den giver sig ud for at være. Især Darjeeling teen er under opsyn, da der ofte snydes med denne te. Derfor køber Paulsen Tee kun Darjeeling te ind, der har det officielle EU-seg og med det certificerede mærke “Tea Board of India”. Det første mærke er geografisk bestemt og kan kun gives til teer, der er dyrket i Darjeeling distriktet. Det andet mærke sikrer, teen er fra Indien.

Hvis du kommer forbi Tyskland og gerne vil have noget lækkert te med hjem, så kan du med tryghed købe noget af den lækre te fra dette te-hus med hjem. Så er du sikret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige – og så endda med god samvittighed.

Logo, Te-salonen