NUTE

NUTE

Hos Te-salonen har danske NUTE været repræsenteret i form af nogle små, forårsglade, gule tebreve. Te-mærket er kendetegnet ved deres skandinaviske og elegante udtryk, både præsenteret ved deres tebreve, men også ved deres løse teer, som sælges i smukke trælignende tedåser.

NUTE er nytænkende

NUTE beskriver sig selv som et nytænkende skandinavisk te brand, som kombinerer smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten. Det kommer der nogle meget moderne teer ud af, som både smager og ser fantastisk ud. Te-blandingerne repræsenterer nogle klassiker, men også varierede kombinationer med karakter og særtræk, som vil udfordre selv den mest garvede te-drikker. Nye te-drikkere vil også kunne finde en te, som de kan lide, da teerne er meget blide og imødekommende i smagen. Det er derfor en smuk kombination af det naturlige, rå Skandinavien, som møder gamle historiske te-traditioner fra østen.

NUTE – noget for enhver

I det store udvalg, finder du både de klassiske teer som grøn, sort og hvid te. Alle er dog med et tvist af en spændende og lækker smagsgiver. For eksempel kan du få grøn te med mælkebøtterod, eller hvad med rooibos te med solsikke? Der er taget udgangspunkt i nordiske ingredienser og østens traditonelle teer his NUTE. Der findes også en urtete i sortimentet, som blandt andet består af kardemomme, kanel og stjerneanis.

Logo, Te-salonen