Noble and savage

Noble and Savage

Noble and Savage har endnu ikke så mange år i bagagen. Vi skal ikke længere tilbage end til 2010 for at finde begyndelsen. Rupert og Alan mødtes på en café over en kop te i blomstrede te-kopper. Hvis man havde stået udefra, kunne mødet nemt have set ud som en date, men det var det nu ikke. De to herrer blev faktisk så irriteret over det set-up med blomstrede te-kopper, at de bestilte en øl for at opveje det. Og denne balance blev faktisk vejen for Noble and Savage. For med en øl i den ene hånd og en blomstret tekande i den anden, ville de bane vejen for en ny måde at drikke te på.

Balancen hos Noble and Savage

Dengang, og nu, er planen den samme: De vil udvikle og udbyde en række kvalitets teer i løs form, som New Zealændere vil købe og nyde. Teen skal ikke have det blomstrede udseende, som de kendte fra tekanden fra deres første møde. I stedet skulle indpakningen udstråle kvalitet og noget, som de oprindelige Kiwier ville drikke uden at tøve. En kombination af rå maskulinitet, noget hyggeligt og kvalitetsbevidsthed er derfor kernen hos Rupert og Alan.

Grundprincipperne bag Noble and Savage

Det er da også et lille, sammenlignet med mange andre te-forhandlere, men yderst udsøgt og lækkert udvalg, som du kan finde hos Noble and Savage. Alan og Rupert er altid på jagt efter en ny smag, ny sammensætning og nye ingredienser. Men udover den gode te, som altid har været deres ledetråd, så er der også andre sager, der optager dem. De har skabt nogle grundprincipper for dem selv. Her i blandt, at de skal skabe menneskelige forbindelser og give noget tilbage i arbejdet med Noble and Savage. Disse to ledetråde er derfor velinkorporeret i alle projekter, te-virksomheden påtager sig.