Mariage Fréres

Mariage Fréres

Omkring midten af det 17. Århundrede begynder tehandlen at boome i Frankrig. Her begynder mændene, Nicolas og Pierre Mariage, på vegne af adlen at rejse ud i verden for det Fransk Østindiske kompagni. Deres opgave var at forhandle og handle med te fra nogle af de bedste te-plantager i verden. Efter Nicolas og Pierre, forblev Mariage familien i mange genrationer i te-branchen og spredte herigennem deres store viden om te.

Mariage Fréres brødrene

I 1854 d. 1. Juni stifter Henri og Edouard Mariage det nuværende Mariage Fréres. I over 130 år var te-selskabet styret af fire generationer af Mariage familien. Forretningen importerede kvalitetste fra Orienten og derefter solgte Mariage familien teen til førsteklasses hoteller og te-butikker i Frankrig. Mariage Fréres har dermed en lang familiær historie og ikke mindst forankring. Det er derfor den dag i dag et meget historisk og velrenommeret te-hus, der med sine flere hundredårs viden og erfaring, tilbyder hele verden te af verdensklasse kvalitet.

Mariage Fréres overdrages

I 1983 sker der dog en ændring i den årelange familiedrevet virksomhed. Her transformeres virksomheden til at gå fra wholesale til retail, hvilket vil sige, at de begynder at sælge te til privat personer. Kitti Cha Sangmanee bliver den nye leder af Mariage Fréres, og det er hende, sammen med Richard Bueno, der begynder at åbne tebutikker- og saloner rundt om i Paris. Tebutikkerne- og salonerne er indrette i kolonial stil fra det 19. Århundrede med smukke tunge møbler, antikke kasseapparater og ikke mindst te i smukke, koloniale dåser.

Smag på Mariage Fréres

Den dag i dag er det ikke kun forbeholdt franskmændene at smage på deres udsøgte te. I dag findes der ikoniske te-saloner- og butikker rundt omkring i Europa. Både i England og Tyskland, kan man gå på opdagelse i deres mange hundrede forskellige te og te-blandinger. Mariage Fréres er endda nået helt til Japan. Selvom Asien er hjemsted for teen, så er det alligevel stort for et europæisk selskab at have slået sig ned

Logo, Te-salonen