LØV Organic

LØV Organic

Det meget danskklingende navn ”LØV” snyder. For LØV Organic er ikke dansk, men fransk. Inspirationen til te-mærket er dog fundet i Danmark og resten af Skandinavien. Te-mærket mener, at i Skandinavien går en moderne livsstil hånd i hånd med respekt for miljøet, og denne balance derfor essentiel. Te-mærket har også fundet inspiration til deres design i den skandinaviske stil. Et minimalistisk design, der anvender stærke farver og et enkelt udtryk. Logoet, fuglen, er et symbol for naturen og det behov, der ligger i, vi som mennesker beskytter naturen.

LØV Organic er miljøvenlig

LØV Organic er ikke kun i sit logo bevidste om det ansvar, vi mennesker har i forhold til naturen. Te-huset går også meget op i, hvordan de selv påvirker naturen i produktionen af emballage og ikke mindst te. Alle produkter er miljøvenlige. De har reduceret indpakningen, og de foretrækker at anvende nedbrydeligt pap i deres emballage. Hvis det er absolut nødvendigt at anvende plastik, anvendes der i stedet noget mere miljøvenligt end PVC. Der er derfor omtanke bag enhver handling, som LØV Organic gør. Selv metaldåserne, som den løse te kommer i, kan genbruges, fordi de er lavet af stål uden plastik. På den måde opfordres kunderne til at medbringe te-dåserne i butikken, når de skal have fyldt op af den gode løse te.

LØV er økologi

Alle produkter har en lang række af verdens økologimærker. Både det franske, det europæiske og det amerikanske mærke sidder på LØV Organic. Det er din garanti for, at alle teer og emballage er uden pesticider og andre kunstige tilsætninger. Teerne indeholder kun naturlige smage og mindst 95% af ingredienserne er økologisk produceret. Det er kun de naturlige smage, som ikke tilgængelig i økologisk form, som ikke er økologiske.