Johan och Nyström

Det svenske foretagende er bygget på en stor passion til te – og ikke mindst kaffe. I 2004 blev det svenske kaffe-foretagende stiftet og her var der stor fokus på kaffe. Kaffen skulle købes ind på en fair og direkte måde, hvor sund fornuft herskede. Kaffebonden skulle have sine penge for sin kaffe. Ordentlige penge. Kaffen skulle behandles med respekt og transporteres med respekt. Når det kom til brygningen, var der heller ingen kompromiser. Kun det bedste er godt nok. Sådan er det stadig i dag, og sådan er det også med teen.

Johan & Nyström giver videre

For lige siden 2004 har det også været en passion og vision at få flere mennesker til at nyde teen. For Johan och Nyström er teen en drik, der er en smule genert. Men når først man knækker koden, så er det en fantastisk oplevelse. En sand fornøjelse. Denne fornøjelse vil de gerne give videre, og de gør de ved kvalitetssikring.

For som med kaffen, så er det også alle led i te-forsyningen, der er vigtig. Det er derfor te fra de bedste regioner, du finder i æskerne. Det er te lavet med udgangspunkt i det bedste håndværk og med stor stolthed. Teen er, som kaffen, produceret under gode forhold og landmændene får den betaling, de skal have. Det skal være sundfornuft.

Men Johan och Nyström er ikke te-snobber. De har kærlighed til alle slags teer og fravælger ingen. Derfor finder du et bredt og spændende udvalg hos t-huset. Alt fra klassiske sorte teer til spændende frugter med udgangspunkt i den svenske skov.