Higher Living

Higher Living

Higher Living er britisk, og deres mission er netop at skabe høj levestandard, helt som deres navn foreskriver. Og den høje levestandard skal selvfølgelig komme fra te. De har blendet urter og te i over 45 år, og derfor har de ret godt styr på deres håndværk. Hos te-virksomheden kan du både købe traditionel te fra planten Camelia Sinensis, og te lavet på naturens urter.

Higher Living er miljøbevidste

Teen fra Higher Living bliver pakket i genbrugsbreve, som sikrer, at teen bevarer sin friskhed, smag og duft. Selve pakningen er også holdt indenfor britiske grænser, så te-virksomheden kan holde et skarpt øje med hele produktionen. Der findes hele treogtyve lækre urte- og plante-teer at vælge imellem. Alle blandingerne er lavet af de bedste urter, planter og krydderier, som penge kan købe. Og med deres 45 års erfaring, er du altid sikret, at den blanding, du får fingrene i, har den bedste og mest forfriskende smag.

Higher Living: Kvalitet fra inderst til yderst

Higher Living er ikke kun kvalitet indvendigt, men emmer også af kreativitet og lækkerhed udenpå. Med deres farverige og ikoniske fugl som logo, stikker te-pakkerne ud. De skaber god energi og ikke mindst humør. Det er dog ikke kun selve udseendet, men også navnene på teerne, der givet et smil på læben. Nogle af teerne har nemlig kreative navne som ”Morning Mojo”, som også har været i te-boksen, ”Very Berry Tea”, ”Sweet Dreams” og så videre. Udover de mange urteteer, er der også et klassisk sortiment med grøn, sort og hvid te med forskellige tilsatte smagselementer. Hos Higher Living burde alle te-elskere, hvad enten de er til urte- eller klassisk te, få noget med hjem at drikke, som er af høj kvalitet. Forhåbentligt kan teen også kan skabe et form for “højere” og rigere liv for dig.

Logo, Te-salonen