Chaya

Chaya solgte, før internettet tog over, te via postordresalg. Dengang, som nu, var det også te af høj kvalitet, der blev sendt med posten. I dag foregår salg og køb af teen dog ikke via postordresalg, men via deres webshop samt i deres fysiske butik. Den fysiske butik ligger i Kgs. Lyngby og åbnede i 1990. Her bliver der solgt specialvarer med fokus på god kvalitet. Det er blandt andet varer som te, te-tilbehør, chokolade, vin og kaffe. Udover Kgs. Lyngby, er der også åbnet en butik i Charlottenlund, hvor også fokusset på varer af god kvalitet går igen.

Chaya serverer te

Chaya serverer desuden te om sommeren i Dronning Louises Tehus. Her kan man både spise små anretninger, men også få den fulde oplevelse med Afternoon tea konceptet. Om sommeren serveres der te i Rosenhaven. Rosenhaven har en kongelig historie, da det var her Dronning Louise – Christian IX’s hustru, i anden halvdel af 1800-tallet plejede og nød sine roser. Det var også her, hun tilbragte somrene med sin mand, Kong Christian, og deres mange børn. Til jul bliver der også serveret te hos Dronning Louises Tehus fra Chaya. Her kan man smage på en masse lækre julegodter og ikke mindst, igen, få den store Afternoon Tea oplevelse.

Økologiske og spændende blends hos Chaya

Hos Chaya kan du både finde et stort og spændende udvalg af økologiske og konventionelle teer. Der er altid fokus på den gode kvalitet og ikke mindst smag. Der findes et stort udvalg af både sort, grøn, hvid og aromatiserede teer både på deres webshop, men også i deres fysiske butikker. Så hvis du befinder dig i det nordsjællandske, så er det bestemt værd at tage et smut forbi for at dufte og smage på de mange lækre te-varianter. Og hvis du er til lidt mere end bare at smage og dufte, så kan du også købe te med hjem, hvad enten du er til løs te eller brevte.

Logo, Te-salonen